کد مطلب:
چرا به عدم تحمل لاکتوز مبتلا می شویم؟
عدم تحمل لاکتوز می تواند موجب نشانه های مختلف از تولید گاز تا اسهال دردناک شود. این نشانه ها با توجه به شدت عدم تحمل لاکتوز در یک فرد و این که چه مقدار لاکتوز مصرف شده است، می توانند متفاوت باشند.
[ادامه مطلب]۴ گام تغذیه ای برای حفظ سلامت تیروئید زنان!
تیروئید همان غده پروانهای شکل روی گردن، وظایف متعددی در بدن دارد که از جمله می توان به کنترل متابولیسم، خلق و خوی، انرژی، ضربان قلب، فشارخون و دمای بدن اشاره کرد. تیروئید تمام این کارها را با تولید هورمون های خود انجام می دهد.
[ادامه مطلب]فواید و مضرات هندوانه
خوردن هندوانه باعث شادابی فرد می شود و از آنجا که هندوانه حاوی 92 درصد آب است، آب بدن را به خوبی تأمین می کندو مصرف این میوه در فصل تابستان بسیار مفید است.
[ادامه مطلب]علامت زولبیا و بامیههای غیر بهداشتی
مسئول برنامه سلامت رمضان وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، شرایط آش و حلیم فروشیهای مجاز در ماه مبارک رمضان و علامت زولبیا و بامیه های غیر بهداشتی را اعلام کرد و گفت: توزیع آش و حلیم در ظرف یکبار مصرف شفاف خطرناک است
[ادامه مطلب]در مقابل آینه بنشینید و با اشتها غذا بخورید
یافتههای محققان نشان میدهد که غذاخوردن در مقابل آینه میتواند به با اشتها خوردن غذا کمک کند.
[ادامه مطلب]بهترین رژیم غذایی ضد سرطان
عادات روزانه شما باید همسو با رژیم غذایی ضد سرطان باشند. برخی عادات انسان احتمال ابتلا به سرطان یا دیگر بیماری ها مانند فشار خون بالا، دیابت، و مشکلات کلیوی را افزایش می دهند که از آن جمله می توان به سیگار کشیدن، مصرف الکل و ورزش نکردن اشاره کرد.
[ادامه مطلب]ارتباط تغذیه با بیماریهای لثه
التهاب، رایجترین بیماری لثه است که به عنوان ورم لثه شناخته شده و در اکثر موارد به دلیل عفونت ایجاد میشود، در عینحال ثابت شده که بین بیماریهای لثه و تغذیه ارتباط وجود دارد.
[ادامه مطلب]شیرینیهایی که قوه یادگیری را بالا میبرد
متخصص طب سنتی گفت: شیرینیهای ملایمی همچون عسل و شیره انگور و مربای به و سیب میتواند عملکرد مغز را بهبود بخشیده و افطاری سبک و زود هضم محسوب میشود.
[ادامه مطلب]تفاوت فیزیولوژیکی روزه داری با «گرسنگی»
شواهد نشان میدهد که روزهداری زمان دار و محدود، یعنی روزه گرفتن در بازههای مشخص زمانی، برای ما مفید است و از همین روست که روزهداری در طی سالهای اخیر در جوامع سلامت مدار بهطور روز افزونی محبوبیت پیدا کرده است
[ادامه مطلب]روزه داری با رژیم غذایی فرق دارد
یک متخصص تغذیه، روزه داری را متفاوت با رژیم غذایی دانست و گفت: به هیچ عنوان وعده سحری نباید حذف شود، زیرا برای بدن تبعات منفی دارد.
[ادامه مطلب]۸ غذای قدیمی پُرقوت برای روزهداری
آداب و رسوم ماه رمضان یکی از مباحث مهم فرهنگ مردم است که بهواسطه قدمت خود از قداست ویژهای برخوردار است، از جمله غذاهایی چون شیرآش، راغوندشو، شکرپلا، اوحلوا، آشساک، کوکو، شامیسبزی و قرقناق از غذاهای پُرقوت برای روزهداری بوده است.
[ادامه مطلب]با این دمنوشهای گیاهی دهانتان را در ماه رمضان خوشبو کنید
مصرف دمنوشهای معرفی شده در این بخش کمک میکند تا دهانتان در ماه رمضان و ایام روزهداری خوشبو شود.
[ادامه مطلب]چرا هوس مصرف نمک دارید؟
«نمک از شهرت بدی در دنیای تغذیه برخوردار شده است. نمک بیش از اندازه میتواند ناسالم و حتی کشنده باشد اما مصرف بسیار کم آن نیز میتواند خطرناک باشد. نمک برای بسیاری از عملکردهای بدن از جمله کنترل عضلات و حفظ تعادل مایعات ضروری است.
[ادامه مطلب]مواد مغذی کدام نوع شیر بیشتر است؟
محققان کانادایی معتقدند میزان مواد مغذی جایگزین های شیر گاو مانند شیر سویا، بادام و غیره به اندازه زیادی متفاوت از شیر گاو است و برخی از این جایگزین ها فاقد پروتیین، چربی و سایر مواد مغذی هستند.
[ادامه مطلب]افزایش ریسک ابتلا به پارکینسون با مصرف لبنیات کم چرب
اگرچه تصور می شود مصرف لبنیات کم چرب سالم تر است اما تحقیق جدید نشان می دهد این عادت با افزایش نسبی ریسک ابتلا به بیماری پارکینسون همراه است.
[ادامه مطلب]۱۰ اتفاقی که با خوردن تخم مرغ در بدن شما می افتد!
مصرف تخم مرغ یکی از ارزان ترین، ساده ترین و متنوع ترین راه ها برای رساندن پروتئین کافی به بدن است.
[ادامه مطلب]فواید «پونه کوهی» را بشناسید
پونه کوهی که با نام های مرزنجوش، آویشن کوهی و فودنج جبلی هم شناخته می شود گیاهی شبیه نعناع است.
[ادامه مطلب]عسل ازابتلا به حملات قلبی پیشگیری می کند
یک تحقیق جدید نشان می دهد که قند طبیعی موجود در عسل می تواند از ابتلا به حملات قلبی پیشگیری کند.
[ادامه مطلب]مبارزه با سرطان با مصرف پیاز قرمز
نتایج یک مطالعه نشان می دهد که پیاز قرمز مملو از ترکیبات قدرتمندی است که به از بین بردن تومورهای سرطانی کمک می کند.
[ادامه مطلب]آغاز برنامه عملیاتی پایش برچسبگذاری محصولات سلامت
دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو، گفت: برنامه عملیاتی پایش و پالایش برچسب گذاری محصولات سلامت محور، از روز شنبه ۲۰ خرداد آغاز می شود.
[ادامه مطلب]صفحه 128 از 300