توجه! توجه! توجه!
* زمان استفاده از هر قلیان یک شب میباشد.
* قیمت سری اضافه (شامل تنباکو و ذغال اضافی) 100 هزار تومان میباشد.
* قلیان عرق نعنا جهت خرید بوده و قلیون متعلق به شما میگردد. قلیون های معمولی عربی و اسپشیال جهت اجاره هستند.
*نکات بهداشتی*
قلیون ها با شلنگ یک بار مصرف ارائه میشوند.
هر روز، شیشه، تنه و سری قلیون ها کامل شسته میشوند.
دود تنباکو سرطان زا است
قلیون عرق نعنا فاقد تنباکو و دود است
برای دریافت سفارش الو قلیون به راحتی میتوانید به سایت مراجعه کرده و با ثبت سفارش خود قلیون لاکچری خود رو در سریع ترین زمان ممکن به همراه طعم دلخواه خودتون درب منزل دریافت کرده و از آن لذت ببرید.
قُل قُل: فهرست کالاها، خدمات و محصولات غذايي مضر و عوارض آن ها به زودي اعلام مي شود.
مديرکل - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - با بيان اين مطلب به خراسان گفت: بر اساس ماده ۳۷ قانون برنامه پنجم، وزارت بهداشت موظف است فهرست محصولات غذايي و به طور کلي کالاها و خدمات تهديد کننده سلامت را تعيين کند تا هم از تبليغ آن ها جلوگيري شود - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - و هم به آن ها عوارضي تعلق گيرد که به نفع سلامت مردم و در مسير آموزش و فرهنگ سازي هزينه شود.
زهرا عبداللهي در ادامه گفت: براي تحقق اين امر، کارگروه تخصصي با حضور بخش هاي مرتبط يعني وزارت بهداشت، سازمان ملي استاندارد، سازمان غذا و دارو، انجمن صنايع غذايي تشکيل و فهرست موادغذايي موردنظر - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - تهيه شده است و در حال بررسي و تعيين ميزان عوارضي است که بايد به برخي محصولات و خدمات تعلق گيرد.
وي در پاسخ به اين - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - سوال که زمان تحقق - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - نتايج کارگروه کي است، گفت: - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - زمان پايان کار کارگروه به همکاري و تعامل تمام بخش ها در کارگروه بستگي دارد.
اين مقام مسئول - تحویل الو قلیان ذغال روشن فتح - به جلسات مشترک وزارت بهداشت و سازمان صنايع غذايي کشور اشاره کرد و افزود: اين جلسات با هدف جلب مشارکت اين سازمان برگزار مي شود تا فرآيندهاي توليد محصولات غذايي سالم و رعايت استانداردها در محصولات و فرآورده هاي غذايي با کمک خود سازمان صنايع غذايي بازنگري و اصلاح شود. عبداللهي تصريح کرد: به زودي تکليف بسياري از محصولات غذايي و خدمات مختلف با توجه به ماده ۳۷ برنامه پنجم مشخص مي شود.
شايان ذکر است، برابر ماده ۳۷ قانون برنامه پنجم توسعه براي پيشگيري و مقابله با بيماري ها و عوامل خطرساز سلامتي که بيشترين هزينه اقتصاد و اجتماعي را دارند، بايد فهرست اقدامات و کالاهاي آسيب رسان به سلامت و داروهاي با احتمال سوءمصرف و درصد عوارض براي اين کالاها در ابتداي هر سال توسط کارگروهي با مسئوليت وزارت بهداشت و با عضويت وزارتخانه هاي امور اقتصادي و دارايي، بازرگاني، رفاه و تأمين اجتماعي ، صنايع و معادن و معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور تعيين و ابلاغ شود.